![One whole cauliflower One whole cauliflower](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84c2536a-0a39-48c0-8a67-07dee63831d6/Derivates/770bfcbd-82cc-4fb5-be69-36d950eadff1.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 9.8 g
- Lipides
- 44.6 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 785.6 mg
Recettes alternatives
Eggplant cannelloni
1h 35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Crispy Korean tofu
1j 20 menit
Mexican corn salad
25 dk
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 dk
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1sa 15 dk
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 dk
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 menit
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 dk