Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 9.8 g
- Lipides
- 44.6 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 785.6 mg
Recettes alternatives
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Hemp and matcha overnight oats
6 Std. 5 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min