Appareils et accessoires
Kale mash
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
529.4 mg
Protides
8.6 g
Calories
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
49.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Walnut and spinach pesto
5min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Browned lamb mince
20min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Chunky guacamole
10min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Mushroom risotto
30min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Zingy avocado and lime dip
10min
Zucchini cheddar slice
45min