Appareils et accessoires
Halloween quiche
Prép. 30min
Total 2h
12 porties
Ingrédients
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
516.7 mg
Protides
11.3 g
Calories
1341.8 kJ /
321 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
27.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Matzeballen
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Vegan kruimeldeeg
45min
Toffees
2h
Eenvoudige appeltaart
45min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min