Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 2 heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
333 kcal / 1393 kJ
Protides
12 g
Lipides
24 g
Glucides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
680 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives