Appareils et accessoires
Five-Seed Bread
Prép. 10min
Total 1h 50min
20 slices
Ingrédients
-
water21 ½ oz
-
1 packet/envelope dried instant yeastdried instant yeast2 ¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour21 ½ oz
-
salt1 ¼ tsp
-
old fashioned rolled oats2 oz
-
sesame seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
flaxseeds plus extra to sprinkle1 oz
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
poppy seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
honey1 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
121.7 mg
Protides
4.7 g
Calories
627.2 kJ /
149.9 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Bread Basics
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Bread
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Allergen Free Granola
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Rye Bread
6h 5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min