Appareils et accessoires
Fruit and Nut Bread
Prép. 15min
Total 2h 30min
16 slices
Ingrédients
-
2 oz rapadura sugar, optionaljaggery sugar optional2 oz
-
18 ½ oz green tea, dividedwater divided18 ½ oz
-
active dry yeast (1 packet)2 ¼ tsp
-
whole wheat flour10 oz
-
spelt flour5 ½ oz
-
rye flour dark6 oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
whole pecans3 oz
-
candied orange peel3 oz
-
7 oz dried cranberriesraisins7 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
152.6 mg
Protides
5.5 g
Calories
1008.2 kJ /
241 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
45.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eating Well Healthy Gut
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Pineapple Ginger Zinger
10min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Russian Tea
10min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Thai Iced Tea
2h 25min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Chai-Spiced Bread
1h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Breakfast Scones
30min