Appareils et accessoires
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
Prép. 5min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
water1900 g
-
waxed duck thigh cut in 2 pieces1
-
waxed pork belly cut in 3 pieces300 g
-
Chinese sausages100 g
-
Chinese liver sausages100 g
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
dried shrimp rinsed20 g
-
dark sesame oil (toasted)20 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
898 mg
Protides
26 g
Calories
4058 kJ /
970 kcal
Lipides
60 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One-Pot Rice Meals
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Ginseng Chicken
1 h 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 h 15 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 h 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chai Buey
1 h 45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 h 15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 h 25 min