Appareils et accessoires
Avocado with egg and salmon tartare
Prép. 30min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
435.2 mg
Protides
19.2 g
Calories
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
24.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Easter
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hainan Coconut Mooncake
49h 10min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Steamed Molotof
30min
Blueberry Iced Latte
10min
Caipiroska
5min
Purple Potato Mochi
55min
Pepper vinaigrette
5min
Courgette omelette
40min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Alcohol-free Berry Mojito
Pas d’évaluation
Avocado Tomatillo Salsa
10min