Appareils et accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Prép. 45min
Total 3h
6 stuks
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8 g
Calories
2509 kJ /
606 kcal
Lipides
44 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Mojito
5min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Worstmummies
Pas d’évaluation
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min