Shrimp Cocktail

Shrimp Cocktail

4.9 7 évaluations
Prép. 5min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

Sous-Vide Shrimp
  • large raw shrimp, peeled tail on, deveined
    24 oz
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
  • ketchup
    4 oz
    4 oz tomato sauce
  • chili sauce
    2 oz
  • prepared horseradish to taste
    1 oz
  • mayonnaise (optionnel) to taste
    3 oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • hot sauce to taste
    3 drops
  • capers (optionnel) to taste
    2 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • ice cubes to serve
  • fresh parsley leaves to garnish
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1166 mg
Protides 16 g
Calories 879 kJ / 210 kcal
Lipides 12 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...