Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Protides
- 69.8 g
- Glucides
- 54.8 g
- Lipides
- 72.9 g
- Graisses saturées
- 18.4 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodium
- 601.7 mg
Recettes alternatives
Chicken and almond stir-fry
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Layered chicken dinner
1h 45min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
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Green bean bundles, potatoes and thyme butter
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Chicken and warm potato salad
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Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
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Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
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