
Appareils et accessoires
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
Prép. 20min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil60 g
-
cider vinegar30 g
-
mint leaves15
-
fine sea salt1 ½ tsp
Chicken Salad
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces1
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
shallots halved40 g
-
chicken thighs, boneless skin on (approx. 70 g each)4
-
coarse sea salt5 g
-
water1000 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
green asparagus (see tip)15
-
Fontina cheese100 g
-
cherry tomatoes15
-
pickled vegetables drained420 g
-
pitted black olives15
-
artichoke hearts, in oil drained, cut in pieces10
Infos nut. par 1 portion
Calories
266.2 kcal /
1113.7 kJ
Protides
15.3 g
Lipides
14 g
Glucides
21.8 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
867.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Community Stars Showcase
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande