Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower

Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower

3.2 6 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • cooking apples peeled, cored, cut in eighths
    400 g
  • unsalted butter
    2 tsp
  • soft brown sugar
    2 Tbsp
  • elderflower cordial
    2 tsp
  • fresh lemon thyme whole sprigs
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • vanilla ice cream for serving

Infos nut. par 1 portion

Calories 105 kcal / 441 kJ
Protides 0.5 g
Lipides 2.4 g
Glucides 20 g
Fibre 1.8 g
Graisses saturées 1.4 g
Sodium 20 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...