Appareils et accessoires
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Prép. 30min
Total 2h 30min
16 stuks
Ingrédients
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Lipides
21 g
Fibre
2.1 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Chocolade sneeuwballen
1h
Harde pistachekoekjes
45min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Karamelpudding
1h
Witte chocolade cheesecake
16h
Karameltaart
3h 50min