Appareils et accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15 g
Calories
1660 kJ /
396.5 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
10.6 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Ezogelin Soep
1h 5min
Gozleme
1h 40min
Batbout met kaas
30min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Harira
7h