Appareils et accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Prép. 30min
Total 5h 30min
12 porties
Ingrédients
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.4 mg
Protides
4 g
Calories
1451 kJ /
345 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Vegan jus
40min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Broodkruimels
5min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h