Appareils et accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Prép. 30min
Total 3h
12 stuks
Ingrédients
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.03 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Lipides
7.58 g
Fibre
1.87 g
Glucides
50.72 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min