Japanese ramen noodle soup

4.3 175 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 50min
4 portions

Ingrédients

  • boneless pork belly, rind on scored
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • water
    2000 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    3 tsp
  • Chinese black vinegar
    1 tsp
  • piece fresh ginger cut into slices (3 mm)
    2 cm
  • miso paste
    50 g
  • eggs
    2
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • dried ramen noodles
    270 g
  • nori sheet torn into 4 pieces
    1
  • canned sweet corn kernels
    4 tbsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish
    2
  • sesame seeds toasted, to garnish
    2 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1249.3 mg
Protides 31.5 g
Calories 1860.2 kJ / 442.9 kcal
Lipides 23.9 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 7.8 g
Glucides 24.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...