Appareils et accessoires
Teriyaki chicken thighs
Prép. 20min
Total 2h 10min
2 portions
Ingrédients
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1086.7 mg
Protides
30.3 g
Calories
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Lipides
46.2 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
15.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous Vide for Two
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Teriyaki sauce
25 min
Beef fajitas
30 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min