Rare beef steak with herb garlic butter

Rare beef steak with herb garlic butter

4.8 74 évaluations
Prép. 15min
Total 2h 15min
2 portions

Ingrédients

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • dried oregano
    ½ tsp
  • garlic clove
    1
  • salted butter softened
    50 g
  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
    2
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • dried bay leaves
    2
  • water plus extra to submerge bags
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 450.8 mg
Protides 45.5 g
Calories 2318.1 kJ / 551.9 kcal
Lipides 40.7 g
Fibre 1.8 g
Graisses saturées 21.8 g
Glucides 1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...