Appareils et accessoires
Poached eggs using blade cover
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
119.7 mg
Protides
7.6 g
Calories
377.8 kJ /
90.3 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
0.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Homemade Custard
15min
Peeled Garlic
5min
Poached eggs with blade cover
30min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Jasmine rice
40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Fruity dream
10min