Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 15.8 g
- Lipides
- 26.2 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1628.3 mg
Recettes alternatives
Chicken teriyaki
20 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Chicken stock paste
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Wonton soup (pork)
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min