![Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6) Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Versions compatibles
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Protides
- 60.9 g
- Glucides
- 7.1 g
- Lipides
- 7.8 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 652.3 mg
Recettes alternatives
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1小时