Appareils et accessoires
Prawn yakisoba (TM6 only)
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
medium raw prawns peeled and deveined400 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
water1500 g
-
fresh yakisoba noodles (see Tip)300 g
-
piece fresh ginger2 cm
-
sesame oil15 g
-
red chilli oil10 g
-
medium onion cut into wedges1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
green capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
sesame seeds toasted, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1142.2 mg
Protides
31.2 g
Calories
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Japan
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Yee Mee
30min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Pad kra pow
45min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min