Sweet and sour prawns

Sweet and sour prawns

4.2 6 évaluations
Prép. 15min
Total 1h
2 portions

Ingrédients

  • water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
    40 g
  • medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
    12
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)
    170 g
  • garlic clove
    1
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    ¼
  • brown sugar
    20 g
  • rice wine vinegar
    20 g
  • soy sauce
    30 g
  • cornflour
    5 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1665.6 mg
Protides 25.4 g
Calories 872.2 kJ / 207.7 kcal
Lipides 1 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 0.2 g
Glucides 21.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...