Appareils et accessoires
Aglio olio e peperoncino
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
water1400 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
olive oil80 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
garlic cloves3
-
long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
492.5 mg
Protides
16.2 g
Calories
2081.7 kJ /
495.5 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
60.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Sambal chilli
35min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Tom Yum Goong
30min