Appareils et accessoires
Bomboloni with Custard
Prép. 20min
Total 3h 30min
8 pieces
Ingrédients
Cream
-
fresh milk300 g
-
sugar50 g
-
plain flour40 g
-
eggs2
-
vanilla extract1 tsp
Crispy donuts
-
unsalted butter in chunks45 g
-
sugar50 g
-
orange zest only1
-
lemon zest only1
-
milk85 g
-
water55 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
honey1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
bread flour180 g
-
150 g all purpose flourItalian 00 flour150 g
-
sunflower oil500 g
-
icing sugar2 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
76.4 mg
Protides
10 g
Calories
3689.7 kJ /
881.9 kcal
Lipides
71.9 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
11.3 g
Glucides
55.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Tooth
10 Recettes
International
International
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Tumis
1h 10min
Orange sponge cake
1h
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Indonesian green spice paste
40min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Mee Goreng Mamak
20min
Salt Bread
2h
Cempedak Cake
1h 30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Cheese and bacon rolls
2h