Prawn noodle curry
TM6 TM5 TM31

Prawn noodle curry

4.3 ( 121 évaluations )

Ingrédients

  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 5 cm piece fresh ginger peeled
  • 50 g fresh oyster mushrooms
  • 540 g coconut milk
  • 60 g water
  • 1 tbsp red curry paste (see Tip)
  • 1 tsp fish sauce
  • 20 medium raw prawns peeled with tails intact
  • 100 g vermicelli noodles broken into halves
  • fresh bean sprouts for garnishing
  • micro herbs for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
418.8 kcal / 1759.1 kJ
Protides
25.1 g
Lipides
22.1 g
Glucides
29.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
17.1 g
Sodium
834.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives