Sichuan pepper and chilli salt squid
TM6 TM5 TM31

Sichuan pepper and chilli salt squid

4.3 ( 27 évaluations )

Ingrédients

Pepper and chilli salt

  • 4 tbsp Sichuan peppercorns
  • 1 tbsp sea salt flakes
  • 1 tbsp dried chilli flakes

Squid

  • 100 g potato starch
  • 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
  • vegetable oil for deep frying
  • 2 - 3 sprigs fresh chives cut into thin slices
  • 2 lemons cut into wedges

Infos nut.
par 1 portions
Calories
172 kcal / 722.6 kJ
Protides
11.5 g
Lipides
8 g
Glucides
11.2 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
1363.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives