Goi muc (squid salad)

Goi muc (squid salad)

4.5 6 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Nuoc cham dressing
  • garlic cloves
    2
  • fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • lime juice
    2 tbsp
  • water
    120 g
  • fish sauce
    50 g
  • rice wine vinegar
    50 g
  • palm sugar
    40 g
Salad
  • roasted salted peanuts
    50 g
  • fresh bean sprouts
    80 g
  • Chinese cabbage (wombok) finely shredded
    80 - 100 g
  • carrot cut into matchsticks
    1
  • red capsicum deseeded and cut into thin slices
    ½
  • baby radishes trimmed and cut into thin slices
    3
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • fresh mint leaves only
    2 sprigs
  • calamari tubes cleaned
    500 g
  • peanut oil
    40 g
  • fried shallots
    2 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1461.7 mg
Protides 27.6 g
Calories 1466 kJ / 349 kcal
Lipides 17.7 g
Fibre 5.6 g
Graisses saturées 3.2 g
Glucides 17.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...