Chicken 65 and green chutney

Chicken 65 and green chutney

4.7 60 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 5min
6 portions

Ingrédients

Marinade
  • ground coriander
    2 tsp
  • Kashmiri chilli powder
    2 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • cornflour (see Tips)
    40 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ginger paste (see Tips)
    2 tsp
  • garlic paste (see Tips)
    1 tsp
  • eggs
    2
  • limes juice only (approx. 40 g)
    2
  • skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)
    700 g
Green chutney
  • pistachios
    20 g
  • fresh mint leaves (approx. ½ bunch) (see Tips)
    20 g
  • fresh coriander stalks and leaves only
    60 g
  • fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred
    4
  • lemon juice only (approx. 40 g)
    1
  • ginger paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    2 - 3 tsp
  • salt
    ½ tsp
Assembly
  • vegetable oil for frying
    800 g
  • fresh curry leaves
    20

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portions

Sodium 730.2 mg
Protides 26 g
Calories 2298.5 kJ / 547.2 kcal
Lipides 44.9 g
Fibre 4.5 g
Graisses saturées 6.2 g
Glucides 9.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...