Versions compatibles
Cider-brined pork chops with apple dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 6.3 g
- Lipides
- 48.3 g
- Graisses saturées
- 11.1 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 194.7 mg
Recettes alternatives
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Pork belly with spring onions
1h 10 min