Versions compatibles
Cider-brined pork chops with apple dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 6.3 g
- Lipides
- 48.3 g
- Graisses saturées
- 11.1 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 194.7 mg
Recettes alternatives
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5h 50min