Versions compatibles
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Protides
- 37.4 g
- Glucides
- 27.5 g
- Lipides
- 12.9 g
- Graisses saturées
- 2.9 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1058.3 mg
Recettes alternatives
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1sa 5 dk
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 dk
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Miso salmon broth
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1sa 10 dk
Layered lamb curry
1sa
Salmon and fennel risotto
30 dk
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1sa
Pork belly with spring onions
1sa 10 dk
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Teriyaki salmon bowl
1sa 15 dk