Roast beef with Yorkshires and gravy

Roast beef with Yorkshires and gravy

4.7 24 évaluations
Prép. 15min
Total 3h 15min
6 portions

Ingrédients

Yorkshire puddings
  • milk
    100 g
  • plain flour
    140 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • cold water
    100 g
  • eggs
    4
Roast beef with wholegrain mustard crust
  • vegetable oil plus extra to grease
    20 g
  • onion cut into wedges (4 cm)
    200 g
  • celery cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • red wine
    4 tbsp
  • roast beef (see Tips)
    2000 - 3000 g
  • sea salt to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to season
    1 - 2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • water
    650 g
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • tomato paste
    20 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 - 2 dashes
  • broccolini trimmed
    2 bunches
  • asparagus trimmed
    2 bunches
  • plain flour
    30 g
  • VEGEMITE® (optional)
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 997 mg
Protides 120.4 g
Calories 3986.9 kJ / 949.3 kcal
Lipides 36.5 g
Fibre 5.9 g
Graisses saturées 12.3 g
Glucides 29.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...