Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)

4.4 55 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

Filling
  • olive oil divided
    30 g
  • onion divided
    150 g
  • garlic cloves divided
    2
  • lean ground beef crumbled into small portions, divided
    500 g
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • freshly ground black pepper divided, plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds
    25 g
  • ground paprika
    2 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • canned sweet corn kernels drained (approx. 1 can)
    398 ml
    398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can)
  • water
    995 g
  • vinegar
    60 g
Topping
  • yellow potatoes sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
    700 g
    700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
  • whole milk
    175 g
  • butter diced, divided, to taste
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • dried ground savory
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 895.8 mg
Protides 22.4 g
Calories 1850.5 kJ / 442.3 kcal
Lipides 23.4 g
Fibre 4.6 g
Graisses saturées 9.8 g
Glucides 32.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...