Versions compatibles
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
ou 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Protides
- 19.7 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 595.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Stevige linzenchili
50 Min
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Pas d’évaluation
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min