Appareils et accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Prép. 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingrédients
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
636.7 mg
Protides
19.3 g
Calories
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Hartenbroodjes
1h
Kippennoedelsoep
1h 35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Confituur van ananas en gember
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation