Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 gramů rajčat, napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
150
gramů anglické slaniny, na nudličky 1 cm
ou 150 gramů pancetty, na nudličky 1 cm - 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 724 kJ / 173 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 17 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Omáčka arrabbiata
40 分钟
Gratinovaný květák
55 Min
Rychlá rajčatová omáčka
5 分钟
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 分钟
Rajčatová omáčka s tuňákem
45 分钟
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 Std. 20 Min
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1 Std. 20 Min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1小时 30 分钟
Boloňské ragú
1 Std. 15 Min
Minestrone s pancettou
25 分钟
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 Min