Appareils et accessoires
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Prép. 20min
Total 4h
12 slices
Ingrédients
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
339.9 mg
Protides
8.4 g
Calories
1098 kJ /
262.4 kcal
Lipides
12.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Pizzazz
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Potato Gratin
1h 10min
Layered Mexican Dip
25min
Sun-dried Tomato Butter
10min
Sausage Rolls
1h 10min
Pear Apricot Roses
1h
Banana Liqueur Pudding
6h
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min