Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Mixed Herbs Rice
35min
Beef Stroganoff
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Steamed Spinach
20min
Steamed Asparagus
35min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Green Bean Gremolata
25min
Asparagus Sauté
15min