Appareils et accessoires
Stuffed Gnocchi
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
water35 oz
-
russet potatoes cut into pieces17 ½ oz
-
all-purpose flour11 oz
-
large egg1
-
salt1 tsp
Filling
-
garlic cloves2 - 3
-
chili powder1 - 2 pinches
-
olive oil1 oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
anchovy fillets, preserved in oil drained, cut into pieces10 - 12
Tomato Sauce
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
canned chopped tomatoes17 ½ oz
-
sugar1 - 2 pinches
-
salt plus 1 tbsp to boil gnocchi2 tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
mozzarella cheese cubed (¼ in.)4 ½ oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2300 mg
Protides
32 g
Calories
3701 kJ /
884 kcal
Lipides
35 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
105 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Plum Clafoutis
1h 15min
Grated Potato Pancakes
35min
Arrabbiata Sauce
50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15min
Lemon Pasta
35min
Quick Refried Beans
20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Steak au Poivre
20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min