Appareils et accessoires
Caesar Salad
Prép. 15min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 6 portion
Protides
15 g
Calories
1945 kJ /
465 kcal
Lipides
36 g
Fibre
3 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Home
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Marsala
40min
Tzatziki
20min
Guacamole
5min
Béarnaise sauce
15min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Basil Pesto
10min
Tuna Tartare
40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Chipotle Caesar Salad
30min
Eggcellent Caesar Dressing
10min