Shrimp Tacos with Denver Salsa

Shrimp Tacos with Denver Salsa

4.7 132 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

Denver Salsa
  • fresh corn kernels (approx. 1 ear)
    3 ½ oz
    3 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
  • Granny Smith apple halved (approx. 1 apple)
    4 ½ oz
  • mango in pieces
    4 ½ oz
    4 ½ oz fresh peaches, in pieces
  • red bell pepper in pieces
    4 oz
    4 oz roasted red peppers, in pieces
  • red onion in pieces
    4 oz
  • fresh jalapeño chili halved
    1 oz
  • cilantro leaves plus extra to garnish
    ½ oz
  • freshly squeezed lime juice
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    ½ oz
  • fresh tomatoes halved
    5 oz
Shrimp Tacos
  • fresh raw small shrimp, peeled and deveined (51/60 count)
    24 oz
  • Cajun spice mix (see Tip)
    2 tbsp
  • water
    10 ½ oz
  • mini corn tortillas (approx. 4 in.) warmed
    18
    18 mini flour tortillas, (approx. 4 in.), warmed
  • avocados sliced
    2

Infos nut. par 1 portion

Calories 345 kcal / 1443 kJ
Protides 28 g
Lipides 12 g
Glucides 37 g
Fibre 10 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...