Pasta Primavera
TM6 TM5

Pasta Primavera

4.1 ( 52 évaluations )

Ingrédients

  • 1 lemon
  • 2 garlic cloves smashed
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 2 tsp salt divided
  • 32 oz water
  • 6 oz broccoli florets
  • 6 oz yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)
    ou 6 oz zucchini halved, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz red onion sliced in half moons (¼ in.)
  • 4 oz red bell pepper in strips (¼ in.)
  • 10 oz orecchiette pasta, dried
  • grated Parmesan cheese to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
255.3 kcal / 1068.1 kJ
Protides
8.1 g
Lipides
5.7 g
Glucides
43.6 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Sodium
809 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives