White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.7 23 évaluations
Prép. 20min
Total 55min
4 portions

Ingrédients

Brussels Sprouts
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    16 oz
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Risotto
  • quinoa
    8 oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in.)
    5 oz
  • celery sliced on the bias (¼ in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dried sage
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • dry white wine
    2 oz
  • white beans (15 oz can), drained and rinsed
    1 can
  • vegetable stock
    18 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • pomegranate arils/seeds to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1464 mg
Protides 17 g
Calories 2142 kJ / 512 kcal
Lipides 20 g
Fibre 12 g
Graisses saturées 6 g
Glucides 69 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...