Appareils et accessoires
Cauliflower Tabbouleh
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to Basics
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Road Trip - Traveling with Thermomix®
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Southwest Quinoa
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Carrot Ginger Soup
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Black Bean Dip
5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min