Appareils et accessoires
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
1259 kJ /
301 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Mushroom Risotto
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Risotto with Broccolini
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min