Appareils et accessoires
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
531.4 mg
Protides
26.8 g
Calories
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Lipides
47.4 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
20.1 g
Glucides
25.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Tuna Tartare
40min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Shrimp Sauté
25min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Chipotle Caesar Salad
30min
Crab Cakes
1h 35min
Spinach and Artichoke Dip
20min