Red Beans and Rice

Red Beans and Rice

3.2 11 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • water divided, plus extra, to rinse and soak
    63 oz
  • dried red beans
    8 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • yellow onions quartered
    12 oz
  • green bell pepper cored and quartered
    4 oz
  • celery sticks cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • bacon cut into pieces (¼ in.)
    8 oz
  • salt pork cut into pieces (¼ in.)
    4 oz
  • ground smoked paprika
    2 tsp
  • ground cayenne pepper
    ½ - 1 tsp
  • Cajun spice mix
    2 tsp
  • dried sage
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • dried bay leaves
    3
  • Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
    6 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • long-grain rice
    10 oz
  • hot sauce to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1473.7 mg
Protides 35.3 g
Calories 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
Lipides 62 g
Fibre 13 g
Graisses saturées 19.9 g
Glucides 105.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...