Appareils et accessoires
Quince Tart
Prép. 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease7 oz
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
25 oz guava paste, cut into pieces (see Tip)quince paste cut into pieces (see Tip)25 oz
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)2 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
177.8 mg
Protides
7.1 g
Calories
2865.8 kJ /
685 kcal
Lipides
21.9 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
115 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Flan Pudding
3h
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Marble Cake
2h 10min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Lemon Pound Cake
2h
Yogurt Cake
50min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min